Huwelijksfotograaf Eline en Bart

Eline en Bart besloten om hun huwelijk te organiseren in en rond het mooie Tessenderlo. We begonnen met 2 fotografen al zeer vroeg aan de dag. Die zoals echte liefhebbers van paarden betaamd altijd start met een grote kop zwarte koffie! Ik klaag daar nooit over dus vooruit met de geit (of iets anders maar soit).

Toen Bart zijn fantastische bruid had opgehaald werd de stoet naar het gemeentehuis gevormd door pick-ups. Ik heb al wat old-timers en coole sportwagens gezien maar dit streelde toch echt wel mijn stoere mannenhart! Voor de namiddag werd echter voor de old-timer onder de vervoersmiddelen gekozen, de koets. En dus in een prachtige koets, getrokken door een paar prachtige paarden zette de reis zich in naar Hof te Rhode.

Jammer genoeg begon het daar al heel snel pijpestelen te regenen... Belgisch weer noodzaakt tot creatieve oplossing voor de fotoshoot en die ging dus bijgevolg door in hun bruidssuite. Echter toen we buitenkwamen voor de ceremonie trok de hemel open en kon iedereen genieten van het ja-woord van het koppel onder open hemel!

Terwijl het eten werd geserveerd kon ik het niet laten om het koppel snel nog even mee naar buiten te nemen voor een korte fotoshoot in het nabijgelegen bietenveld. Genieten van het boerenleven onder de stapelwolken van de regen die in de namiddag uit de hemel gutste!

Details: