Huwelijksfotograaf Leen en Brecht

Hou jij een beetje van Zuiderse muziek? Was een van de vragen toen ik voor de eerste keer bij Leen en Brecht op de bank zat. Ik was eerlijk gezegd wel wat verbaasd... Ik zat toch nog in Turnhout of had ik mij vergist? In onze stille kempen hebben we toch niet echt een zuiders sfeertje of wel? Toch wel!

Maar voor we zover waren werd er eerst getrouwd. In een bakfiets dan nog wel. Ongelooflijk schattig want uiteraard konden op die manier ook makkelijk de kinderen mee en het was dan nog eens fantastisch weer. Na de wettelijk trouw werd de stoet ingezet naar een van Turnhouts mooiste plekjes namelijk het Begijnhof. Gezellig eerst met de kinderen op de foto en nadien maken we uiteraard nog even tijd voor Leen en Brecht zelf. Ja je trouwt maar één keer en dan willen jullie ook gewoon lekker van elkaar genieten!

Leen en Brecht hadden besloten dat  vrienden en familie veel warmte gaf maar ze wilden ook de warme braziliaanse muziek als smaakmaker. Het ging zover dat er zelfs een dresscode aangeplakt werd. Ik heb eerlijk gezegd het Paterspand nog nooit veel warmte weten uitrstralen. En of dit nu aan het live bandje lag of uit de familie kwam, ik weet wel dat ik van dit huwelijk als fotograaf het ook warm kreeg!

Details: