Huwelijksfotograaf Melissa en Glenn

Melissa en Glenn kozen ervoor om hun huwelijk in Herselt te vieren. Vanaf 's ochtends zat de sfeer er goed in. De vrienden kwamen bij de bruid thuis en er werd volop gelachen en gedronken!

Uiteraard moest de trouw ook wel voltrokken worden! Dus hop naar het gemeentehuis en direct erna oversteken naar de kerk. Van een korte verplaatsing gesproken denk ik dan. Als fotograaf klaag ik hier niet over. Ik vind het niet erg om auto te rijden maar als het lekker kan aansluiten klaag ik nooit.

Na de kerk werd ik plotseling getrakteerd op een kempisch crèmeke. Ijs op een huwelijk het is eens wat anders. En als je als bruid daar verzot op bent vind ik dat ook een TOP-idee!

Voor de fotoshoot trokken we verder de religieuze toer op met het Mariapark. En er wordt soms wat lacherig over gedaan maar wat een mooie en vooral rustige locatie voor de foto's was dit. Heerlijk genieten als fotograaf aan het statige huis dat er vlakbij staat. Die natte voeten van in de fontein te krijgen neem je er dan graag bij!

De rust was echter snel voorbij toen men richting 't Rietlaer vertrok. Daar werden alle registers opengetrokken en binnen de kortste keren werden de foute verhalen van de vrijgezel opgedist en kwamen de beentjes de dansvloer op.

Genieten!

Details: