“A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people.” Zoeken jullie ook een fotograaf die helemaal gek word van jullie dag? Lees dan rustig verder

Wie is Tom?

Ik hou van het leven, de lach en alle momentjes dat het mij te bieden heeft. Samen de vrouw en kinderen op reis? Super! Een dagje speeltuin met Emma en Jill? Helemaal geweldig!!

Kleine momenten van vandaag zijn de herinneringen van morgen. En dat is ook mijn visie naar mijn reportages.

Of het nu een huwelijk is of gewoon een day-in-the-life, ik wil jullie kleine momentjes vastleggen. Zodat jullie later terugkijken naar jullie beleving!

Wil je nog meer over mij weten dan zit er maar 1 ding op en dat is bij mij op de koffie komen!

Oh ja en mocht je het nog niet door hebben je mag mij gerust Tom noemen hoor.

Wat klanten zeggen

Tom, een fotograaf met een eigen stijl en met oog voor wensen en opmerkingen van de klant.

Verdwijnt als een vriend tussen de massa waardoor het heel natuurlijk aanvoelt.

Steeds goedlachs en krijgt iedereen mee.

 

Tom was de perfecte fotograaf voor onze huwelijksdag!

We kregen duidelijke info, geen addertjes onder het gras, en een gezellig kennismakingsgesprek vooraf.

Op het feest mengde hij zich met al onze vrienden en familie, veel mensen hadden zelfs niet door dat hij de fotograaf was. Geen geforceerde poses bij hem, en zo komen de foto's ook prachtig en perfect uit: natuurlijk, zoals we echt zijn.

Tom, het was geweldig je erbij te hebben, en hopelijk tot nog eens!

Een tijdje geleden organiseerde mijn vriendin een verrassingsshoot voor mijn verjaardag. 
We willen je via deze weg hiervoor nog even bedanken. We vonden het beide een superleuke ervaring met een prachtig resultaat! 

We hebben dan ook unaniem beslist dat je jouw naam mag veranderen van "Chippo Photography" naar "Chippo crazy wacko grave coole mooie speciale geniale Photography!!!" 

Zeer blij met het resultaat van onze trouwfoto’s! 


Helemaal in de stijl die we graag wouden.

Tijdens de fotoshoot ons zeer goed gerust kunnen stellen en zeer duidelijk in zijn uitleg. Voor familie en vrienden ook zeer open om ervoor te zorgen dat iedereen zeer tevreden was! 

Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Zeer toffe samenwerking!

Zowel wijzelf als de gasten op ons trouwfeest hadden niets dan lovende woorden ? top kerel, prachtige foto’s, ontspannen sfeer, duidelijke info en nog zoveel meer!

 

In onze zoektocht naar een fotograaf werd Chippo Photography aangeraden. Na wat rond te snuisteren op zijn website, facebook en instagram was ik ervan overtuigd dat de kwaliteit zeker goed zat. Maar kwaliteit is niet alles: de stijl van de fotograaf is minstens even belangrijk. En die stijl zit helemaal goed! Dankzij zijn persoonlijke toets kwam onze dag er nog beter uit.

Een betere fotograaf om onze trouw vast te leggen hadden we ons niet kunnen bedenken! Een hele dikke merci voor de prachtige foto's van onze speciale dag!

Super sympathieke fotograaf waar je je meteen op je gemak bij voelt!

Doet je spontaan lachen.

Een echte aanrader!

Persoonlijk, relaxed en vol goede ideeën... zo'n aanpak werkt altijd!

Merci voor een meer dan geweldige ervaring!