FAQ

Ik werk op dit moment vooral met materiaal van Canon (als Master Demo bij Canon is dit misschien niet meer dan normaal). Aangevuld met lenzen van 15mm tot 200mm. Verder genoeg licht om zelf een zon in je zaal te creeëren en een hoop extraatjes die ervoor zorgen dat ik op jullie mooiste dag nooit in de problemen kom!

Hoe vroeger hoe liever!

Uiteraard kan je ook een optie nemen. Iedereen heeft drukke agenda’s en het is soms moeilijk om langs te komen. Daarmee dat ik jullie datum met veel plezier 2 weken vasthoud om zeker te zijn dat jullie een goede keuze maken.

Nadien is het uiteraard de bedoeling dat jullie een keertje langskomen!

Het is jullie dag. Het is dan ook aan jullie om in te vullen hoe deze dag eruit gaat zien. Willen jullie foto’s met bomma en bompa, dat kan. Liever enkel met jullie twee? Dat kan ook. Maar deze zaken bespreken we zeker tijdens onze gesprekken op voorhand.

Gemiddeld rekening ik altijd 6 weken levertijd. Op de dag van jullie trouw kan ik jullie meestal een veel beter zicht geven op wat mijn agenda in de weken erna is en kan dit uiteraard wat veranderen. Geen paniek meestal is het korter dan langer!

Jullie krijgen alle hoge resolutie foto's zonder watermerk. Doorgaans zijn dit voor een volledige dag circa 400 à 600 afgewerkte foto's.

Ik zorg ook nog voor een apart setje dat specifiek voor online doeleinden klaar is gemaakt.

Mochten jullie interesse hebben om mij te boeken en vinden jullie een pakket dat jullie aan staat? Stuur me dan gerust een mailtje op info@chippo.be of bel me even op 0473/81.36.37

Op dat moment spreken we een keer af want dit soort zaken bespreken we best rond een kop koffie ;)

Nee hoor, zoals je kan zien in het tabblad Tarieven is er vanalles mogelijk. Vinden jullie niet echt jullie smaak of ding, neem dan zeker even contact met me op en we zoeken naar een oplossing op maat.

Een voorschot geeft zowel het bruidspaar als de fotograaf wat meer zekerheid. Daarom wordt er standaard een voorschotje van 30% gefactureerd.

Zoals iedereen krijg ook ik honger. Daarom vraag ik bij elke opdracht 's avonds een maaltijd (kwestie van niet van mijn stokje te vallen). Ik vraag absoluut geen volledige 6 gangen menu, met een spaghettitje ben ik al een zeer tevreden man!

Op dit moment doe ik enkel fotografie. Zo kan ik mij volledig concentreren op de ins en outs van jullie trouw. Wil je echter een videograaf kan ik jullie uiteraard enkele zeer goede videografen aanbevelen!

Ja hoor, bij mij kunnen jullie ook een groot fotoalbum bestellen. Kom gewoon een keertje langs en dan kan ik jullie alles laten zien!

De volgende zaken zijn in alle pakketjes inbegrepen.

  • Alle hoge resolutie foto’s zonder watermerk
  • Een USB-sleutel met alle foto's
  • Een origineel Fotoboekje (stoefboekje)
  • Alle verplaatsingen
  • Prijzen zijn btw inbegrepen
  • Geen extra onvoorzien kosten achteraf

Nog vragen?

Vind je het antwoord op jouw vraag niet op deze pagina?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Get in touch