Jullie huwelijksfotograaf

Trouwfotografie: pure emoties en een persoonlijk verhaal

Eerst en vooral een dikke proficiat met de geweldige stap die jullie gaan nemen! Spannend, toch?

Droom je al weg bij de gedachte aan jouw grote dag? En wil je achteraf nog blijven nagenieten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik help je graag verder met de huwelijksfoto's, zodat jullie rustig kunnen toeleven naar jullie huwelijk. De bedoeling is natuurlijk dat jullie ten volle kunnen genieten van de grote dag. Dat geef mij als fotograaf de kans om die pure emoties vast te leggen en mee te schrijven aan jullie persoonlijke verhaal.

Neem zeker al eens in kijkje in mijn Portfolio voor inspiratie en voorbeelden.

De huwelijksdag: van de voorbereidingen tot het avondfeest

Als de huwelijksvoorbereidingen achter de rug zijn, is het zover: jullie trouwdag. Vanaf de eerste momenten ben ik erbij: de kapper, make-up, het aankleden en de first-look. Ik smelt zelf nog elke keer weg bij deze bijzondere, spontane momenten.

Ook de ceremonie wordt tot in detail in beeld gebracht. De oma die een traantje wegpinkt, die liefdevolle blik tussen bruid en bruidegom, … bij mij krijg je geen geposeerde of geforceerde foto’s, maar spontane beelden met échte emoties.

Na de ceremonie is het tijd voor de fotoshoot: even genieten van elkaar als pas getrouwd koppel. Ik begeleid jullie op een rustige, ontspannen manier zodat we ook hier weer heel spontane foto’s als resultaat krijgen.

En dan is het tijd voor het avondfeest! Als nonkel Bob zijn speech afsteekt en je de rest van de familie op de dansvloer kan vinden, verdwijn ik in de massa. Het valt niemand op dat ik er nog ben en de foto’s spreken boekdelen. Iedereen geniet en dat zal je ook zien op jullie huwelijksfoto’s.

Geen zorgen, gewoon genieten van jullie huwelijk

Elk huwelijkspaar heeft zijn eigen verhaal waar ik met liefde en plezier aan meeschrijf. Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat jullie op een ontspannen manier kunnen genieten van de grote dag. Ik hou niet van geforceerde of geposeerde foto’s. Geef mij maar spontane foto’s gevuld met echte emoties. Ik dompel me dan ook graag onder in jullie huwelijk en meng me onopvallend onder de gasten.

Ook tijdens de fotoshoot hou ik deze filosofie aan. Uiteraard moet je hier wel wat poseren, maar met wat eenvoudige tips stel ik jullie op je gemak, waardoor jullie van elkaar kunnen genieten terwijl ik de foto’s neem. Dit is een moment van rust in een drukke dag. Dus geen zorgen, ik zorg wel voor de foto’s.   

Huwelijksfotograaf uit Turnhout

Wil je mij nog beter leren kennen of heb je nog extra vragen? Ik nodig je heel graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een lekkere tas koffie (of thee) in mijn studio in Turnhout.

Hier kunnen we babbelen over wat voor jou belangrijk is en wat je verwacht van je huwelijksfotograaf. Ik breng graag mijn passie om jullie huwelijk vast te leggen persoonlijk over. De mooiste en grappigste momenten van jullie dag wil ik graag met jullie delen. En zeg nu zelf: wat is er beter dan jaren later nog kunnen nagenieten van jouw trouwfoto’s?