Huwelijksfotograaf

Hoe ga ik te werk als huwelijksfotograaf?

Eerst en vooral een dikke proficiat met de geweldige stap die jullie gaan nemen! Spannend, toch?

Er komt een hele hoop bij kijken maar dat is stiekem toch ook wel één van de leukste aspecten. Lekker lang naar jullie huwelijk toeleven en dan de dag zelf schitteren!

Als je even door de beelden in mijn Portfolio kijkt zie je dat huwelijksfotografie voor mij geen stijve bedoening is. 

De bedoeling is dat jullie ten volle genieten van de dag. Dat geeft mij als jullie fotograaf de kans om jullie emoties terwijl ze gebeuren. Ik zoek dus, terwijl dat jullie genieten, de kleine momentjes op in jullie persoonlijke verhaal

Een dag begint dan ook steevast bij de voorbereidingen. 's Ochtends vroeg duw ik bij jullie op de bel en we gaan samen gezellig naar de kapper. Alle details nemen we even door en na een kop koffie is het al weer tijd voor het aankleden en de first-look! Als fotograaf smelt ik ook bij dit moment altijd weer even weg...

Maar dat is maar het begin van jullie geluk. De ceremonie wordt tot in detail in beeld gebracht en een gezellige fotoshoot mag niet vergeten worden. Ik doe niet mee aan poseren of geforceerde houdingen maar begeleid jullie in een leuk uurtje er tussen uit. Gewoon lekker een wandelingetje doen met zijn 2 en ik met mijn camera. Let niet op mij dan zorg ik voor leuke foto's!

's Avonds placeren we uiteraard een danske en als nonkel Bob zijn speech afsteekt zorg ik er nog voor dat zelfs zijn rode neus niet zichtbaar is.

Jullie huwelijk is uniek!

Ze zeggen vaak elke huwelijksfotograaf is uniek! Maar eerlijk? Jullie maken ons uniek! Elk liefdesverhaal heeft zijn eigen verhaal en dat is het verhaal dat ik voor jullie wil vertellen!

Ik ben niet de fotograaf die gaat toekijken vanop de zijlijn. Nee, ik dompel me onder in jullie huwelijk. Meng me tussen jullie gasten en ben voor de ganse dag jullie persoonlijke schaduw. 

Maar moeten wij dan zo niks speciaals doen? Ja poseren dat doen wij niet zo graag!

Denken jullie dit ook soms? Wel, eerlijk gezegd 90% van de koppels die bij mij op de bank komen zitten ook. Eigenlijk ik poseer ook niet graag. Door de jaren heen heb ik trouwens geleerd dat dat ook helemaal niet hoeft! Met wat eenvoudige tips laat ik jullie van elkaar genieten terwijl ik leuke foto's van jullie neem. Ik wil vooral dat jullie van dat kleine momentje rust met elkaar genieten. En voor de foto's, daar zorg ik wel voor!

Trakteer jezelf op een persoonlijke herinnering

Passie voor liefde

Passie om jullie huwelijk vast te leggen. De mooiste en grappigste momenten van jullie dag. De momenten die jullie jaren later terug brengen naar deze dag!

Ik wil die passie ook in jullie zien. De twinkeling in de ogen van het eerste ontmoetingsmoment, die kleine gestolen kus tussendoor of gewoon die blik naar papa als hij de bruid begeleid richting het altaar.

Willen jullie hier graag eens met mij over praten? Weet dan dat een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend is dus kom zeker eens op de koffie! (thee heb ik ook hoor)